6 правила за цвета на дрехите

0
410

Правила за цветовете

Реклама

Умението да съчетаваш цветовете в облеклото си, както и да избираш нюансите, които ти стоят най-добре, е нещо, което може да накара много жени да се обърнат след теб. Ето няколко основни правила за цветовете:

1. Носи ярки и светли цветове през лятото – остави сивото и черното да почакат до следващата зима.

2. Избягвай бежовите нюанси за ризи и тениски – горна дреха в такъв цвят рядко стои добре на когото и да било. Тъй като бежовото е на практика цветът на кожата, ако облечеш такава риза, няма да има никакъв контраст между нея и лицето и ще изглеждаш блед и безцветен.

3. Синьото пък е добър избор, особено тъмните, наситени морски нюанси. Какъвто и да е тенът ти, има огромна вероятност тези цветове да ти стоят добре. Тъмносиньото е добър цвят за официална риза.

4. Изобщо, повече цвят около лицето подчертава цвета на кожата и на очите.

5. Все пак, цветовете не означават непременно яркост, от която да ти се умори погледът. Крещящите нюанси не са особено стилни.

6. Избери си цвета, който най-много отива на тена на кожата ти, и наблегни на него. Ако не знаеш кой е този цвят, пробвай – вземи няколко различни по цвят тениски, ризи и блузи от гардероба и се огледай с всяка една. Или тръгни по магазините и не се колебай да пробваш различни цветове, докато откриеш кой ти стои най-добре.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here