4 начина да направиш стила си по-интересен

0
531

Стилни мъже

Реклама

Всеки обича да изглежда добре. Само че понякога хората – особено мъжете – имаме склонност да развиваме навика да носим едни и същи неща и много рядко да освежаваме стила си.

А стилът ни на обличане е важен. Той е онова, което ни отличава от всички останали и което ни прави индивидуалисти. Ето няколко начина, по които можеш да направиш личния си стил по-интересен и в по-голяма степен отражение на вътрешния ти свят.

1. Експериментирай с това, което имаш

Как да го направиш? Потърси вдъхновение от жените около себе си.

Когато една жена се прибере от магазините с нещо ново, тя обикновено вади половината си гардероб, за да го пробва с това ново нещо. На нас това ни се струва като загуба на време, но всъщност идеята е много полезна – комбинирай нещата по много и различни начини. И не се страхувай да изследваш целия си гардероб – може да откриеш, че имаш забравен панталон, който стои чудесно с новия ти пуловер.

Идеята на този подход е да промениш едно нещо, което е факт за много мъже – повечето от нас имат много повече дрехи, отколкото носят. И тези дрехи си стоят в гардероба, вместо да се комбинират по нови и интересни начини.

Иначе казано – не е необходимо да похарчиш една торба с пари за нови дрехи, ако искаш да освежиш стила си. Понякога просто е достатъчно да последваш примера на приятелката си (и на жените в живота си изобщо) и да изкараш целия си гардероб, за да огледаш възможните комбинации. Това е и начин да отделиш дрехите, които не носиш и от които нямаш нужда.

И, най-важното – пробвай. Никога не знаеш дали някоя позабравена риза няма да стои добре с дънки и спортни обувки, ако не пробваш.

2. Избягвай любимите си дрехи…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here