4 стъпки за по-добър външен вид

0
328

4 стъпки за по-добър външен вид

Реклама

Въпреки че някои мъже не биха го признали, факт е, че понякога имаме склонност да сме малко небрежни към външния си вид. Все няма време за едно или друго и в един момент се оказва, че съвсем сме забравили да се погледнем в огледалото.

Ако си от хората, на които времето все не стига и които понякога изоставят една или друга част от външния си вид, специално за теб сме събрали 4 лесни неща, които можеш да правиш. Взети заедно, те отнемат по-малко от час, така че няма как да се оправдаеш с липса на време.

1 – тренирай 30 минути

В зависимост от времето, с което разполагаш, можеш или да отидеш на фитнес, или да бягаш, или, ако съвсем нямаш време, да потренираш у дома. Това е първата стъпка към по-доброто самочувствие и външен вид. Ако отделиш тези 30 минути сутринта, ще видиш колко по-добре ще започне денят ти.

Дори и да ти се струва, че 30 минути е твърде малко време за тренировка, това не е така. И при всички случаи е по-добре от нищо. Времето е достатъчно, за да може кръвта ти да се раздвижи и обогати с кислород, което ти помага да преодолееш стреса и негативните емоции. С времето тренировките ще окажат влияние върху добрата ти форма, но има и нещо, което ще се подобри още след първите 30 минути – самочувствието ти.

2 – махни излишните косми от лицето си

След тренировката е време за душ и бръснене. В зависимост от вкуса си можеш да се избръснеш гладко или само да подрежеш тук-там с тримера, ако предпочиташ да ходиш небрежен. Само че не спирай дотук. Огледай внимателно в огледалото веждите, носа, бакенбардите и косата си. Ако забележиш някой стърчащ косъм, махни го. Поддържаното лице е нещо, което автоматично подобрява външността ти повече, отколкото предполагаш.

3 – изглади дрехите си

Много от нас пропускат тази стъпка, защото е досадна и отнема време. Само че тя е важна, ако искаме да сме в най-добрия си вид. Добре изгладените дрехи подчертават стила ти и ти дават увереност и самочувствие.

4 – сложи бяла риза

Въпреки че стилът ти, поводът и сезонът имат голямо значение, бялата риза е нещо до голяма степен универсално. Тази класическа дреха може да направи чудеса, ако е изгладена и съчетана с подходящите дрехи. Бялата риза придава на мъжа едновременно стил и твърдост.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here