4 якета за есен 2011

0
420

Есента наближава, което значи, че е време да се замислим за есенния си гардероб. И да разгледаме няколко интересни предложения за есенно яке.

Реклама

1: Спортно

Това яке на B Store се води за мотоциклетисти, но може да се съчетае спокойно с всеки спортен стил. Класическият цвят се комбинира приятно с асиметричния цип, правейки цялото яке доста интересно.

B Store

2: Официално

По-точно сако от Paul Smith, който от известно време е сред любимите ми дизайнери. Тъмносиният цвят и изчистената кройка правят сакото подходящо за различни комбинации, например за дънки и риза. Материята е рипсено кадифе.

Paul Smith

3: Класическо кожено

Но този път в кафяво. Вярно е, че коженото яке почти винаги е черно, но пък малко промяна никога не е излишна, когато става дума за дрехи. Моделът е на Band of Outsiders. Особено ми харесват дискретните цветни линии на ръкавите.

Band of Outsiders

4: Шантаво

Няма как да не включа и нещо по-интересно. Това предложение от Junya Watanabe е вълнено и е плетено. С една дума, това е яке, каквото никога не би си помислил, че съществува. И все пак трябва да призная, че с подходящите дрехи то би могло да изглежда доста приятно и оригинално.

Junya Watanabe

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here