Мъжки бански 2008

0
574

Бански

Реклама

Изборът на бански никога не е бил особено труден за мъжката част от човечеството. И все пак има различни стилове, както и нови идеи всеки сезон, на които си заслужава да се хвърли едно око.

Интересно е, че мненията на мъжете и на жените за мъжките бански като цяло съвпадат. А именно – повече плат. За нас това означава комфорт, за жените не е ясно какво точно значи, но поне е успокоително, че те не са фенки на прашките. (Не че ако бяха, бихме се появили по прашки на плажа.)

Всичко това ни праща при боксерките (шорти или както им казваш). Те са класика и навяват асоциации за тропически плажове и сърфисти (нещо, което определено се харесва на жените). Как да си изберем такъв бански?

Разбира се, цветовете са въпрос на вкус. Имай предвид, че на плажа можеш да си позволиш повече цвят и повече щампи, отколкото на друго място, така че ако това ти харесва, давай. Ако пък предпочиташ по-сериозния вид, можеш да се спреш на едноцветен вариант. (Долу: предложение от Island Company с повече цвят и две по-класически идеи от Sauvage.)

{gallery}vratovrazkata/moda/beach08/shorts{/gallery}

Какво да НЕ носиш…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here