Слънчеви очила 2008

0
674

Очилата, които дизайнерите предлагат за това лято, не са революционно различни от тези от лято 2007. И все пак има няколко нововъведения, наред с класиката. Голяма част от дизайнерите са заложили на широките дръжки и многото цветове. Модерни са и ретро очилата с големи стъкла. И, разбира се, вечните авиаторски очила.

Реклама

1. Ray-Ban

Ray-Ban произвеждат очила от 1937 г. и не случайно са сред най-добрите. В самото начало са работели за военновъздушните сили на САЩ и затова съвсем естествено можем да представим първо техните предложения за авиаторски слънчеви очила – може би най-класическият мъжки модел.

Както и миналата година, те отново са модерни. Авиаторските очила са сред малкото мъжки аксесоари, които рядко излизат от мода, а ако това все пак стане, е за кратко. И първият, и вторият модел на Ray-Ban са такива.

Цветът на третото предложение на Ray-Ban е ултрамодерен това лято – с шарки тип черупка на костенурка. Разбира се, трябва да се внимава с такива тенденции, защото ако си вземеш нещо такова, трябва да си наясно, че догодина няма да можеш да го носиш, защото ще е очевидно демоде. Формата на очилата пък е старата и добре позната визия на Wayfarer.

{gallery}vratovrazkata/moda/sun08/ray_ban{/gallery}

2. Diesel…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here