Плажна мода 2007

0
365

Шорти Шорти

Реклама

На плажа като цяло нямаме много дрехи по себе си. Това обаче не пречи да проявим усета си към модата в малкото плат, който носим по себе си.

Разбира се, класиката на плажното облекло е валидна и тази година – шортите. Само че сега дизайнерите ги предлагат по-тесни и малко по-къси от преди. Десените са обичайните за лятото – хавайски шарки, етно елементи. Ретро мотивите също са актуални този сезон (както при слънчевите очила). Без значение дали ще спортуваш на плажа или просто ще се излежаваш, ретро спортните шорти са последен и много подходящ писък на модата. Правят те спортен, дори само да си лежиш на пясъка.

Шорти Шорти

Този модел шорти – малко по-тесни и дълги крачоли и ниска талия – е идеален за тези от нас, които не са успели през зимата да свалят всичко необходимо от фигурата си (което не пречи да продължат да работят по въпроса). Тази кройка придава доста добър вид на задните части (а всички знаем, че жените се заглеждат по тях!). Подходящи са за всеки тип структура на тялото.

Цветовете – колкото по-лятно, толкова по-добре. Забрави за черното и бъди смел – както по отношение на цвета, така и по отношение на шарките.

Освен стандартните шорти, тази година има доста предложения за бански тип слипове, както и за тесни шорти.

Към моделите са добавени интересни детайли – например джобове, което придава стил и индивидуалност.

Край морето би могъл да носиш банските и като обикновени шорти, стига към тях да има подходяща риза. Разбира се, това важи за момента, в който банските ти вече (или още) не са мокри от плажа.

Ризите…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here