Прически – 2

0
450


Не искаш
съвсем къса коса, но и не искаш разни кичури да ти се мотаят в краката като на Рапунцел. Тогава какво? Ами, трябва ти прическа за средна дължина. Ето няколко идеи.
Прическа

Реклама

1. Това е класически вариант на прическа за коса със средна дължина. Косата е подстригана на слоеве, за да се постигне небрежен вид. Оформянето на косата става с малко вакса (наистина малко количество, защото многото вакса доста омазнява косата) или малко пяна. Ако искаш краищата на кичурите да стоят максимално разделени един от друг, сложи им повече пяна.

Прическа

2. Този вариант също е класически, ако си решил да имаш по-дълга коса. Идеята при тази прическа е, че на темето косата е оставена малко по-дълга, а отстрани и отзад постепенно става по-къса. Единият начин на оформяне е косата да не се оформя или да се фиксира съвсем леко, за да изглежда максимално естествено. Другият вариант е да се среше назад и да се фиксира с гел за по-официален вид.

Прическа

3. При тази подстрижка косата е оформена на средна и голяма дължина навсякъде. Ако искаш да оформиш централната част нагоре, както е на снимката, използвай вакса или помада. Ако искаш небрежен вид, остави косата да виси свободно над челото. Ако искаш да изглеждаш по-официален, среши косата назад и я приглади с гел.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here