Скрий недостатъците на фигурата си

0
1269

ГардеробОсвен да ни топлят през зимата, дрехите имат и някои други функции. А именно: те ни помагат да изглеждаме добре. И тъй като никой не е съвършен, не е зле да знаеш какви дрехи да носиш, за да прикриеш тези части от тялото си, които не харесваш. Списанието за мъже казва: това не означава, че трябва да спреш да тренираш и да разчиташ само на подходящо облекло! Прави и двете – тогава ще си наистина неотразим!

Реклама

Някои общи правила:
Без значение дали си слаб или пълничък, висок или нисък, НЕ е добра идея да се хвърляш към размъкнати широки дрехи с надеждата, че те най-добре ще скрият проблемното ти място. Също така не посягай и към ултратесни дрехи, които повече приличат на водолазен костюм, отколкото на човешко облекло. Вместо това отдели малко време, тръгни по магазините и избери дрехи, които за подходящи ЗА ТЕБ.

Разбира се, много добър вариант е да си шиеш дрехите при шивач, така те ще са точно за теб, но тъй като едва ли си роднина на Рокфелер, сигурно нямаш лична шивачка (можехме да кажем шивач, ама айде). Така че пак опираме до познатия шопинг тур. И не е зле да вземеш някого със себе си по магазините за консултант, и то някой, чието мнение цениш. Така изборът ще е най-правилен.

Сега да поговорим за различните телесни конструкции…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here