Прически

0
550

НожициИмиджът е сложно нещо. Без значение дали става дума за приятелска или за работна среда, всички искаме да изглеждаме добре и да си създаваме добър имидж. За разлика от жените пред нас не стоят сложни въпроси, свързани с гримиране и лакиране например. Обаче това не прави задачата по-лека.

Реклама

Може би едно от най-трудните решения, които трябва да вземем за външния си вид, е как да изглежда косата ни.

Вариантите са много и изборът ти зависи от не малко неща – цялостният ти външен вид, начинът ти на живот, вкусът ти. Все пак ще се опитам да те улесня, като ти представя основните варианти за мъжка прическа.

Фреди ЛюнгбергМного късо, до нула номер

Тук разглеждаме както вариантите без коса или със съвсем малка дължина, така и просто класическата къса коса.

1. Нула номер и съвсем късо:

Тази прическа има редица предимства, най-голямото от които е, че се поддържа лесно и с една хубава машинка даже не ти се налага да ходиш на фризьор. Също така шампоанът ти свършва по-бавно и не ти се налага да ползваш гребен.

Дейвид БекъмПодходяща ли е за теб?

За да покажеш по този начин формата на черепа си, тя трябва да е хубава. Имай предвид, че малкото коса или липсата й показват главата ти в цялата й прелест, затова трябва да си сигурен, че тя изглежда добре.

Тази прическа привлича вниманието не само върху черепа, но и върху лицето като цяло. Тя оптически разширява челюстта и подчертава чертите на лицето.

Много мъже избират тази прическа…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here