Плавният преход между зима и лято

0
1209

Пролетта е изключително капризен сезон по отношение на облеклото. За тези, които се чудят защо, ще кажа, че пролетта е онова време между зимата и лятото, когато зяпваме гаредроба с изпразнен поглед и се чудим какво да облечем. Дали няма да ни е горещо? Или пък студено? А и на всичкото отгоре трябва да изглеждаме подобаващо.

Реклама

Внимавай при избора на цвят!
Кафяво якеЗимата е сезонът на черните, сивите и кафевите цветове. Лятото от друга страна е време на пастелните тонове – жълто, синьо, дори розово! Но те изпреварват времето си, ако ги носиш през пролетта. Вместо към пастелни, придържай се към тъмни, убити цветове, например тъмночервено, средно тъмносиньо или пък землисто зелено… С наближаването на лятото започни да добавяш повече светлина в цветовата гама на дрехите си. Имай предвид, че кафявото излиза на мода и е добър вариант за преход между зимни и летни цветове.

Разкарай тежките дрехи!

Всъщност не е нужно да се замисляме дълго какво да сложим в гардероба, за да отлежи до другата зима. Всичко, от което току що си изтърсил последните снежинки на зимата, разбира се! И за да не бъдем голословни, ще кажем, че от гардероба ти трябва да излязат зимните якета, както и всички вълнени и кожени дрехи. Мястото на полото също е далеч от пролетния ти гардероб!

Смени аксесоарите! Те също се определят от сезона. Но това си го знаеше и без нас, нали? Можеш спокойно да се ориентираш…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here