Няколко летни парфюма

0
162

Calvin KleinCalvin Klein Eternity For Men Summer

Реклама

Това е лятна вариация на класическия парфюм Calvin Klein Eternity For Men. Подобно на голяма част от парфюмите на Calvin Klein, и този е много подходящ за младите и динамични мъже – ухае на чисто и свежо с младежки нюанс.

Основните му нотки са: пъпеш, листа на виолетка, зюмбюл, масло от кедрови листа, пачули, кехлибар и летни алдехиди (алдехидите по принцип не миришат приятно, но могат да се използват за подсилване на някаква миризма, за придаване на определена нотка – в случая лятна.)

Givenchy

Very Irresistible Givenchy Summer For Men

Успокояващ и дискретен аромат, подходящ за през деня.

Нотките са: кора на грейпфрут, ментови листа, сусамово семе, мока, лешник и кедър.

Mark JacobsMarc Jacobs Men

Казват, че този аромат подлудява всички жени наоколо. Миризмата е лека и много подходяща за пролетта и лятото.

Нотките в парфюма са: италиански бергамот, тоскански кипарис, кимион, кардамон, джинджифил, смокинови листа, циклама, бакла от Тонга, кедър, мускус, пачули.

Няколко общи неща за летните парфюми:

Трябва да са с лек аромат, за предпочитане на цитрус, растителност, подправки. За по-дръзки моменти – и дървесни ухания.

Тежките аромати не са за предпочитане, защото при изпотяване издават по-силна неприятна миризма.

Не забравяй да носиш парфюма си със себе си, ако ще си навън цял ден и особено ако веднага след работа имаш среща или работна вечеря – така ще можеш да се пръснеш преди събитието и да се почувстваш така, сякаш току-що си излязъл от банята.

Няколко летни парфюма – 2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here