Мъжките ръкавици

0
717

РъкавициС наближаването на студените месеци започваме да се замисляме за зимните дрехи. Заедно с тях вървят и аксесоарите. За разлика от женските, мъжките аксесоари са доста по-малко. Именно затова трябва да обръщаме голямо внимание на всеки от тях.

Реклама

Един от необходимите за зимата аксесоари са ръкавиците. От каква материя да са те? Задължително ли трябва да са тъмни на цвят? С коя част на облеклото ти трябва да си отиват?

РъкавициМатериите

Първото, което ни идва наум, са кожените ръкавици. Тяхното предимство е, че са класика в жанра и дори да не са последен писък на модата, никога няма да са и демоде.

Коженото облекло като цяло има две предимства – топли и е секси. И докато за кожените панталони например може да се поспори доста (аргумент против е например, че спарват), то за връхните дрехи и аксесоарите не е така.

Основният проблем с кожата (освен това, че природозащитниците ще те гледат накриво) е цената. Телешката кожа е на най-приемлива цена, но трудно се намира в други цветове, освен черно. Тя е здрава, но доста твърда. Значително по-мека и по-лека от нея е агнешката кожа, която обаче е и по-скъпа. Ако обаче решиш да инвестираш в един-единствен чифт ръкавици, който да носиш дълго време, кожата е хубав вариант.

Важно е кожените ръкавици…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here