Избери си подходящ парфюм

0
442

Ароматът е нещо много важно, което трябва да се съчетава с твоята личност. Човек помни миризмите много дълго, следователно хората около теб трябва да те свързват не само с приятен, но и със специфичен твой аромат.

Реклама

Двойка

Разнообразието от мъжки парфюми на пазара става все по-голямо през последните години, което от една страна ни дава повече избор, от друга прави този избор още по-сложен. Затова се заехме да научим кои са основните правила, които трябва да спазваш, когато тръгнеш да си купуваш парфюм.

Първо. Твоят вкус

Парфюмът ти трябва да се харесва първо на теб самия и чак след това на всички останали. Само така той ще отразява твоята личност, а не нечии други предпочитания.

Второ. Пробвай

Затова са тестерите. Недей да купуваш парфюм, само защото знаеш, че на най-добрия ти приятел много му харесва. Задължително трябва да го пробваш, дори да знаеш как мирише. Причината – една и съща миризма не стои еднакво на всеки. Химикалите в парфюма си взаимодействат със специфичния аромат на кожата ти и така се получава нещо, малко по-различно от самия парфюм, дори и ти да не можеш да го усетиш.

Също така, пробвайки парфюма има по-голяма вероятност да забележиш, ако си алергичен към някоя от съставките му.

Пробването ни напомня – ако магазинът няма тестери, смени го. Не би искал да си купиш нещо, толкова важно за твоята личност, от магазин, който не е достатъчно добър. Освен това и в луксозните парфюмерии има аромати на не много високи цени. Така или иначе, ако разчиташ на някоя сергия да те снабди с аромата на живота ти срещу стотинки, откажи се.

Има и друго за мирисането на парфюми…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here