Да поговорим за бельо

0
1403

Дядовците ни не са имали особено голям избор, що се отнася до бельо. Като модели не е било много по-зле от днес – имали са и слипове, и боксерки. Но като цветове направо са били за окайване – бяло, бяло и пак бяло.
СлиповеИ все пак, най-голямата промяна, която е настъпила в мъжкото бельо през годините, е в материите. Сега всички модели имат варианти от памук, полиестер, коприна… Можем само да благодарим горещо на модната индустрия за това, че времето на дългите вълнени гащи е отминало в историята! (Като стана дума, прочети малко за историята на бельото!)
Сега на пазара можеш да намериш какво ли не, включително мъжки леопардови прашки. Но голямото разнообразие понякога обърква, затова прочети нашия гайд за света на мъжкото бельо. Списанието за мъже ще ти разкрие правилата на играта – какво, как и под какво да носиш.

Реклама

1. Слипове
Те имат два подварианта – такива, които стигат до талията, и такива, които са на 5-6 сантиметра под нея. Тези с по-ниската талия за подходящи за панталони с ниска талия. 
СлиповеКакто знаем, основното хубаво нещо на слиповете е, че добре придържат мъжкото ни достойнство. Затова тези гащи са добър избор за мъже, които се занимават с физическа работа. Но слиповете са много подходящи и за мъже, които цял ден работят седнали, защото е много малко вероятно да се подадат недискретно над горния край на панталона ти.
Материите.
Повечето слипове с висока талия си остават бели. Тяхно предимство е, че са по-евтини. Слиповете с ниска талия могат да се намерят в различни цветове, а и от по-добри материи, например коприна.
2. Боксерки
За много от нас боксерките са класиката на мъжкото бельо…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here