Аксесоарите, които ти трябват през есента и зимата

0
553

Мъж с шал

Реклама

Въпреки модните промени, които стават през годините, има някои неща, които не се променят, или поне не много. За жените например това е класическата малка черна рокля. За мъжете също важат няколко такива непроменливи модни идеи, които ще добавят много към твоя стил. Ето какви аксесоари ти трябват през есента и зимата:

1. Вълнен или кашмирен шал

Шалът е много подходящ за хладните есенни дни, а също така и за зимните – тогава си е направо задължителен, и то по съвсем практични причини, нямащи нищо общо с модата. Ако шалът е вълнен, трябва да е от мека вълна – тя едновременно топли и не дразни кожата. Кашмирът е още по-приятен на допир и ако си купиш кашмирен шал, няма да ти се иска изобщо да го свалиш. Но за него ще трябва да дадеш малко повече пари.

2. Кожени ръкавици

Кожени ръкавици

Те са класически есенно-зимен аксесоар. Също така съчетават две много важни неща. Първо, топлят ти на ръцете, което е важно не само за здравето ти, но и за добрият вид на кожата ти – от студа тя ще се напука и ще загрубее. Второ, придават ти супер стил. Освен това могат да се носят с почти всякакви дрехи. Най-стилни са кожените ръкавици, обточени с кашмир.

3. Слънчеви очила

Всъщност това е аксесоар, необходим за всеки сезон…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here