Вечеря в небето над Монако

0
547

Вечеря във въздуха

Реклама

Дали имаш добър апетит, когато висиш на 30 метра височина? Добре би било да имаш, защото по време на събитието, за което става дума, вечерите ще са приготвени от най-добрите готвачи в Европа.

Между 9 и 13 юли компанията Dining Event, която организира кулинарни събития, ще инсталира този необикновен ресторант в Монако. Той виси на 30 метра височина над пристанището. По време на събитието ще бъдат сервирани 15 вечери, приготвени от най-добрите европейски готвачи.

Вечеря във въздуха

А вечерята по случай откриването на висящия ресторант ще бъде приготвена под ръководството на трима държавни главни готвачи – на Монако, на Елисейския дворец и на Кремъл.

Въпреки че ресторантът ще виси във въздуха, гостите на откриването ще бъдат глезени с полилеи и чаши от най-фин кристал Сейнт Луи и прибори от Christofle – производители с близо 200-годишна история. Най-вероятно не е препоръчително да изтърват нито чашите, нито някоя лъжица, която струва колкото малък автомобил. Гледката също, както можем да се досетим, ще е невероятна.

Разбира се, вечерята по случай откриването ще бъде допълнена от вино, подходящо за случая – Cuvee R. Lalou от 1998 г.

Билетите за вечерите се продават на цена 1000 евро. 100 евро от продажбата на всеки билет отиват за Фондацията за борба срещу СПИН на принцесата на Монако Стефани.

{morfeo 370}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here