Да пътуваш със стил

0
11445

Какво ти е необходимо по време на път, освен да си вземеш подходящи дрехи и обувки? Ето няколко неща, които ще ти помогнат да поддържаш стила си, докато пътуваш:

Реклама

Кожен несесер

Кожен несесер

Идеята, че един мъж трябва да носи тоалетните си принадлежности в нещо красиво и стилно, вероятно е заслуга на много хора. Но един от тях със сигурност се казва Чарлс Доплелт, немски имигрант в САЩ от началото на 20 век.

През 1919 г. Допелт, който бил майстор кожар, направил за себе си кожена тоалетна чанта – идея, която постепенно станала изключително популярна и за която и до днес мъжете, които тръгват на път, трябва да му бъдат благодарни. По едно време тоалетната чанта била много чест подарък за младежи – смятало се, че когато започнеш от дете да се превръщаш в мъж, започваш да се нуждаеш от такива неща.

Заради Чарлс Допелт мъжката кожена тоалетна чанта на английски се нарича “dopp kit”.

Най-често този вид несесери са хоризонтални, но има и някои идейни производители, които са се сетили, че за повечето неща, които един мъж носи в несесера си, вертикалната ориентация е доста по-логична. Така има много по-малка вероятност някой душ гел или парфюм да се разлее.

Този модел е на Hard Graft и, освен кожа, включва друг традиционен за мъжките несесери материал – вълна.

Комплект за грижа за обувки…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here