Самолет за сафари

0
253

Самолет за сафари

Реклама

Африка е модерна това лято. След по-малко от месец там започва световното първенство по футбол, а пък идеята за сафари винаги ни е изглеждала добре, дори и без световно. Особено ако имаш такъв самолет.

Той е за онези, които искат да усетят какво е животът в дивото, само че, ако може, да го усетят с повечко лукс. Самолетът за сафари Avro Business Jet Explorer Four е на BAE Systems и Design Q и няма общо с раздрънкан камион и скъсана палатка. С него пасажерите отиват директно в африканската савана.

И като се приземят, следва още по-хубавата част – платформата, която се отваря от фюселажа и която позволява на пасажерите да се насладят на гледките наоколо. След като се насладят на стадата от зебри на едно място, трябва само да си съберат платформата и да отлетят към следващата екзотична дестинация.

В самолета има място за двама пилота и още осем души – пасажери и екипаж.

Със сигурност, ако имаш 16 милиона паунда, които се чудиш къде да вложиш, самолетът за сафари е добра идея. Той се строи по поръчка във Великобритания и клиентът може да прави промени в дизайна на интериора, ако желае.

Avro Business Jet Explorer Four може да каца на малки писти и на неравни повърхности, а по желание на клиента може да се оборудва и с по-големи и по-здрави гуми за още по-трудни за кацане места.

Снимките показват как ще изглежда самолетът според дизайна на BAE Systems и Design Q.

{morfeo 363}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here