Парти по време на криза

0
467

(Или просто добрият стар купон като форма на забавление)

Реклама

Парти

Независимо дали 10 лв. за чаша водка в дискотека в условията на финансова криза ви се виждат много или просто искате да си припомните ученическите/студентските години, партито вкъщи е доста добра форма на забавление. Ето кои са най-важните моменти при подготовката на един купон.

Дайте име на партито

Ако нямате конкретен повод за празнуване, хубаво е да зададете име (тема) на вашето парти: водка парти, текила парти, пинк парти, пижама парти…Така може да си спестите нежелана или неподходяща аудитория извън приятелския ви кръг, а в някои случаи – и пари. При едно текила парти например ще спестите пари за различни видове алкохол. Ако пък организирате коктейлно парти, няма да ви се наложи да купите 2-3 бутилки водка, 2-3 бутилки уиски и т.н., които да останат неизпити.

Алкохолът

Да приемем, че правите купон на общо основание. В този случай започнете с водката – тя обикновено е най-употребяваният алкохол. Погрижете се да не се налага да тичате за още бутилки посред нощ. След това – бира. Вземете две-три марки, за да имат хората избор. Ром и текила вземете в по-малки количества – те обикновено остават за кулминацията на партито.

Ако сте решили да правите коктейли – какво ви е необходимо…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here