Лайфстайл пример: Джеймс Бонд

0
144

СтилПарите

Реклама

Богатите хора живеят по-добре и по-интересно, по-лесно създават приятели и срещат жени. Какво да правят тогава останалите?

Изглеждай поне малко по-богат, отколкото си. Това изобщо не е толкова трудно, колкото звучи. Ако си успял малко по малко да си купиш всички неща, от които имаш нужда – от хубави и добре съчетани дрехи и аксесоари до удобен и красив телефон и компютър, – вече си поставил началото. Имай предвид, че парите имат до голяма степен психологически ефект.

Нашата идея: за да използваш този ефект, винаги се старай да имаш в себе си пари в брой. Не излизай с всичките си спестявания, но и не допускай да излизаш без пари. Планирай харченето си и винаги имай в себе си достатъчно пари, за да изкараш до края на деня. Носи си и карта. Избягвай заемите – те се излишно напрежение за теб. Прибягвай до тях в краен случай и от близки приятели.

От друга страна: глупаво е да се опитваш да изглеждаш богат, като харчиш повече, отколкото можеш да си позволиш.

Добрата форма

Стилният мъж е и в добра физическа форма. Понеже говорим за лайфстайла на Джеймс Бонд, няма как да не споменем в каква добра форма беше Даниел Крейг в „Казино Роял”.

Нашата идея: Ако нямаш време за фитнес или наблизо няма подходящ, отделяй време за тренировки вкъщи. Не се занемарявай.

От друга страна: постарай се да намериш баланса между различните си задължения, така, че тренировките да не пречат на всичко останало.

РазговорСамозащита

Да не изпадаш в ситуации, които изискват да се биеш, не означава, че не трябва да си подготвен за тях. Знанието, че можеш да се защитиш във всеки един момент, увеличава увереността и спокойствието ти.

Нашата идея: научи няколко основни техники, които могат да ти послужат в нужда.

От друга страна: никога не започвай бой, ако може да се мине без него. Порасналите мъже не решават проблемите си с юмруци – затова природата ни е дала мозък и гласни струни, а изборът между един разговор и едно насинено око не е особено труден.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here