Лайфстайл пример: Джеймс Бонд

0
144

РизаНашата идея: Имай от всичко по малко в гардероба си. Ако вече имаш пет чифта маратонки, няма нужда да си купуваш шести. Виж дали имаш официални обувки и ако нямаш, започни да си отделяш пари специално за това, за да си купиш хубави. Никога не знаеш кога ще ти потрябват. Също така, ако си избираш часовник, имай предвид, че механичният изглежда по-изискано от електронния.

Реклама

От друга страна: Гардеробът ти зависи и от начина ти на обличане, работата ти и т.н., така че трябва да се съобразиш и с това.

Хигиената

Стилът започва със сутрешния душ и завършва с вечерния. Само чистият и добре ухаещ мъж може да бъде стилен мъж.

Нашата идея: не забравяй детайлите. Освен обичайните неща като душ, бръснене и парфюм, отделяй внимание на по-малките детайли като ноктите на ръцете и краката, които също казват много.

От друга страна: тук няма друга страна.

ЖенитеЖените

Едва ли в съвременната литература и кино има прелъстител, който да може да се сравнява с Джеймс Бонд. Той буквално вкарва в леглото си всяка жена, която поиска, дори и онези, които в началото не го харесват. Как се прави това?

Разбира се, на кино нещата са малко по-различни и не можем да очакваме и в живота да е съвсем така. Но можем да откраднем няколко съвета: увереност, чувство за хумор, изисканост, спокойствие.

Нашата идея…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here