Лайфстайл пример: Джеймс Бонд

0
608

Шон Конъри като Джеймс Бонд

Реклама

Малко са героите в литературата и киното, които са толкова прочути със стила си, колкото героя на Иън Флеминг – от успешните свалки с всяка срещната жена до мартинито и костюмите. Да, всичко това е измислено, но пък дава някои полезни съвети за собствения ни стил на живот.

Може да не живеем в Лондон, да не сме тайни агенти с една камара специални умения и да нямаме Ролекс на китката, но все пак можем да вземем назаем няколко неща от лайфстайла на агент 007.

МартиниИндивидуалност

Всички почитатели на филмите и книгите за Бонд знаят как той пие мартинито си – с водка и разклатено в шейкър, а не разбъркано (прочутата фраза “Shaken, not stirred”). Да имаш предпочитания и да ги заявяваш е част от това да имаш собствена индивидуалност, не само по отношение на питиетата.

Нашата идея: Когато те попитат какво ще пиеш, не отговаряй, че няма значение. Има значение, защото става дума за твоя вкус и предпочитания.

От друга страна: това не значи да се инатиш излишно и да вдигнеш скандал, защото в това кафе нямат течна сметана и ти предлагат само суха.

Външността

Герои като Бонд винаги изглеждат перфектно. Това не значи само скъпи костюми, но и умение да съчетават дрехите с повода. В „Казино Роял” виждаме Даниел Крейг и с по-неофициални дрехи и без вратовръзка и пак изглежда добре за съответния повод.

Нашата идея…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here