Къде да посрещнем празниците

0
500

Коледните и новогодишните празници наближават, но всеки си мисли, че още има много време. Да, имаме около 30 дни, но повечето добри и изгодни хотели вече са заети. Затова от екипа на Vratovrazka.bg ще ви дадем малко идеи. Списъкът със сигурност не е изчерпателен, но поне малко ще ви насочи.

Реклама

Ски

1. Ски почивка

Какво е зимата без ски (сноуборд, шейни, найлонови торбички – кой каквото може) и топъл чай (с ром) край пистите. Излишно е да споменаваме, че ако сте любители на зимните спортове, най-добре е да се ориентирате към добрите ни курорти – Банско, Боровец, Пампорово. Там освен по пистите можете да се наслаждавате на зимата и като карате моторни шейни, АТВ-та, кънки на лед, да се повозите на лифт, да се разходите в планината, по осветени писти и др. Нощният живот също не е за изпускане, има за всекиго по нещо.

Проверени и одобрени места:
http://www.hotelroyallodge.com/bg/pages/home
http://www.samokov.com/bg/aboutus.htm

Ако смятате да отделите по-малко средства, може да потърсите не толкова известни и популярни места като например пистите край язовир Батак (Цигов чарк), Мальовица (има китни хотелчета в с. Говедарци) и т.н. Естествено ски съоръженията и местата за ядене и развлечение не са на същото ниво.

Проверени и одобрени места:
http://www.seasons.bg/bg/home.php

2. Селски туризъм…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here