Как да си тръгнеш от скучно парти

0
534

Как да си тръгнеш от скучно парти

Реклама

Очаквал си да е забавно. А вместо това се оказваш на парти, което е толкова убийствено скучно, че ти иде да си блъскаш главата в стената. И си убеден, че тази дейност ще е по-забавна от разговорите около теб.

Какво правиш? Не винаги е много лесно да се измъкнеш от такова място, а е важно да го направиш със стил. Колкото е и да е важно първото впечатление, последното също има значение. Много често именно краят на едно събитие или среща се запечатва в паметта ни, а не началото.

И така, как да си тръгнеш от парти така, че да оставиш в компанията не впечатление, че си скучал, а усещане, че са се запознали с адски готин човек?

Кратък отговор: трябва да си тръгнеш уверено, със стил и класа.

Дълъг отговор:

1. Уцели момента

Какво правиш, ако още в първите две минути разбереш, че партито е скучно, и искаш да си ходиш? Изчакваш. Ако искаш да оставиш добро впечатление, не можеш да си тръгнеш на минутата, трябва да вложиш малко време.

Колко точно време? Зависи от събитието. Ако е тип коктейл, на който всеки идва и си отива когато реши, оптималното време е около час. Ако става дума за вечеря, е добре да си тръгнеш след десерта и кафето, ако има такова.

Веднъж след като мине минималното време, можеш да си вземеш довиждане и да си ходиш.

Ако предварително знаеш, че няма да можеш да останеш толкова време, по-добре е да не ходиш изобщо.

По-нататък…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here