Хавайски сандвичи

0
433

Хавайски сандвич

Реклама

Случвало ли ти се е да поканиш някое момиче вкъщи и да не знаеш какво да приготвиш за ядене? Или може би ти е омръзнало от готово китайско и мазни пици? Ако отговорът на някой от тези въпроси е „да”, то Vratovrazka.bg има спасение за теб – нещо много вкусно, евтино, екзотично, бързо и лесно за приготвяне. Какво повече може да иска човек?

Хавайски сандвичи

Продукти (за 4 сандвича)

• 4 филии бял нарязан хляб
• 4 парчета шунка
• 4 шайби ананас
• 4 листчета кашкавал (като в сандвичите на McDonald’s)
• Масло за намазване на тигана

Време за приготвяне – около 15 мин.

Начин на приготвяне:

Добре е да разполагате с тефлонов тиган, който да намажете в началото с масло. Трябва да бъде добре нагорещен. Филийките, шунката, ананасът и кашкавалчетата се разрязват под диагонал. Порциите се приготвят една по една.

Филията се слага в тигана, шунката и ананасът – също. Обръщат се от двете страни (30 сек. са достатъчни). Докато са в тигана, шунката се поставя върху хляба, а върху нея – половинката шайба плод. Всичко това се покрива с кашкавалчето и се оставя на огъня, за да се разтопи леко.

Смесицата от вкусове е изключително приятна, времето за приготвяне е много кратко, не се създава бъркотия в кухнята. Прекрасно предястие или лека закуска, върви с плодови коктейли или портокалов фреш. Бон апети!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here