Как да организираш коледно парти

0
12520

Фигурка на коледно джудже

Реклама

Празниците са чудесно време за коледни събирания с приятели, роднини, колеги и т.н. И макар и организирането на парти у вас да изисква известни усилия, това е една приятна емоция през декември.

Ако решиш да организираш коледно парти, ти трябва план. Не искаш да пропуснеш нещо важно, затова ето списък на нещата, които да имаш предвид:

1. Кога да бъде партито?

Изборът на дата е важен, защото по празниците хората обикновено имат доста натоварен график. Затова помисли коя дата ще е най-удобна за всички хора, които искаш да поканиш. Коледно парти можеш да направиш по всяко време през декември.

2. Кого да поканиш?

Направи си списък на хората, които би искал да поканиш, за да може на базата на това да решиш какво биха искали да правят тези хора. Дали е по-подходящо да заредиш няколко коледни филма и да приготвиш пуканки или е по-добре да приготвиш музика и коктейлни чаши? Това зависи изцяло от компанията, която планираш да събереш.

3. Колко пари ти трябват?

Въпреки че на такова парти всеки обикновено носи по нещо, ти като домакин ще трябва да дадеш някакви пари и е хубаво предварително да сметнеш колко би могъл и колко би искал да отделиш.

4. Уведоми гостите…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here