8 малки неща, които отличават стилния мъж

0
131

Портфейл5. Съдържанието на портфейла: презерватив?

Реклама

Това е основно правило: презервативи не се държат в портфейла.

Първо, защото е отчаяно. Всеки, пред когото отвориш портфейла си, може да ги види. Ако е жена, с която току-що си се запознал, това не е най-добрият първи сигнал. Ако е бизнес партньор – също.

Второ, защото е опасно за презерватива. Портфейлът понякога се оказва в задния ни джоб, сядаме върху него, оказваме му натиск, затопляме го с топлината на тялото си – всичко това може да повреди презерватива.

6. Съдържанието на джобовете

При деловите и официални дрехи джобовете са по-скоро детайл, отколкото нещо за натъпкване. Но и при по-спортните дрехи пак не е добре да се увличаме в употреба на джобовете за пари. Първо, защото има голяма вероятност те да паднат от джоба ти и второ, защото мъж, който върви и подрънква със стотинки, не е много стилен.

7. Калъфче за телефона

То предпазва телефона ти от издраскване и го поддържа в добър вид. Така няма да се притесняваш, че ще извадиш нещо олющено и цялото в драскотини, когато трябва да вдигаш телефона си.

8. Тефтерче и химикалка

Когато трябва да си запишеш нещо, далеч по-удобно е ако имаш къде и не ти се налага да го правиш върху билети, визитки, сметки, салфетки и т.н. В този смисъл органайзер или PDA също би ти бил полезен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here