8 малки неща, които отличават стилния мъж

0
534

Хубавите обувки, поддържаните дрехи и стилните аксесоари се забелязват относително лесно. Има обаче още по-малки неща, които не се виждат, но точно те са границата между истинския и привидния стил.

Реклама

1. Къде държим документите си

Личната карта и шофьорската книжка са минимумът, който ни се налага да разкарваме със себе си. Някои избират да държат тези неща в портфейла си, което не е лош вариант, стига да има място в него. Ако обаче документите са повече, специално калъфче за тях е много по-добра идея. Така няма да си вадиш цялата лична информация всеки път, когато търсиш стотинки за кафе.

Визитник2. Къде държим визитките си

Визитникът е необходимост за всеки съвременен мъж, особено ако работата му включва срещи с бизнес партньори. Този малък детайл ти гарантира чисти визитки, които не са измачкани и не са с подгънати ръбове.

3. Слънчевите очила – в джоба?

Качествените и скъпи слънчеви очила неслучайно се продават с калъф. Не го оставяй вкъщи, когато излизаш с очилата. Той ги предпазва от издраскване и Калъф за очилаизцапване и служи като сейф за не малката инвестиция, която си направил, купувайки този аксесоар.

4. Портфейлът

Жените се състезават по хубави чанти. Ние използваме чантите за практически цели и ако има нещо, с което се представяме, то това е портфейлът. Затова е много важно той да е удобен, да изглежда добре и да не е натъпкан с излишни неща. В момента, в който започне да се къса или протрива, е време да го сменим – нищо не внушава мизерия толкова добре, колкото скъсан портфейл.

5. Съдържанието на портфейла: презерватив?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here