Щрихи от етикета за обща употреба – 2

0
1034

Гири

Реклама

Съществува ли такова нещо като фитнес етикет? Не и в писмен вид. И все пак има някои неща, които ще направят пухтенето в залата малко по-приятно (особено ако всички ги спазват…)

1. Носи си хавлия и я използвай за всеки уред. Така няма да оставяш потта си за спомен на следващия, който ще ползва мястото. Ако все пак си оставил малка симпатична локвичка, забърши я.

2. Ако си почиваш между две серии упражнения, не пази ревниво уреда. Ако някой иска да го използва, докато ти почиваш, съгласи се. По време на неговата почивка пак ще е твой ред.

3. Когато вземеш нещо отнякъде (гири и т.н.), връщай го на мястото му, след като свършиш.

4. Ако ти харесва да слушаш музика по време на тренировката, не си носи любимото преносимо радио и не го пускай на всеослушание. Откакто има слушалки, всеки може да си слуша необезпокояван (и не обезпокоявайки останалите) това, което му харесва.

5. Добра идея е да си носиш бутилка вода, за да не се обезводниш по време на тренировката. Само не забравяй, когато сменяш уреда или мястото за трениране, да си вземеш и водата. Не я зарязвай по средата на помещението.

6. Изключи звука на телефона си и най-добре го остави в съблекалнята (ако е сигурно, разбира се). Ако все пак остане в теб, избягвай да водиш разговори, докато останалите пухтят наоколо – едва ли им се слуша за твоите лични проблеми по време на тренировката.

7…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here