Нещата, от които един мъж няма нужда

0
549


Те са знаци,
че все още поне една малка част от теб е на 15 години. Разбира се, че човек трябва да запази детското в себе си (пък и ние, мъжете, това доста добре го можем). Но все някъде трябва да сложим чертата между чаровно детското и незрялото.
Бой
1. Насинено око

Реклама

Истинският мъж избира битките си. От повечето конфликтни ситуации човек може да се измъкне с няколко приказки и не е необходимо да прибягва до сила. Много малко неща си заслужават да се биеш за тях, затова една хубава синкава марка на окото ти показва, че може би не винаги можеш да преценяваш добре кое си струва и кое не. И това е знак за незрялост, не за мъжество.

2. Празен портфейл

Винаги трябва да имаш в себе си достатъчно пари (евентуално и карта), за да се чувстваш спокоен и уверен.

3. Празен хладилник

Не става дума само за това да грабнеш нещо, когато огладнееш. Става дума винаги да имаш готовност, ако някое момиче ти дойде на гости, да й предложиш нещо свястно за ядене. И да има нещо за закуска на другата сутрин.

4. Име за пениса си

Колкото и оригинално да е то.

Цитати5. Чужди цитати в изобилие

Мъдрите мисли на някой друг са чудесна вметка за един интересен разговор. Но всичко трябва да е с мярка. И сам можеш да кажеш нещо достатъчно весело и на място, не е необходимо да търсиш в главата си нечии чужди думи.

6. Пристрастеност към компютърни игри

Да, когато си почиваш, можеш да правиш каквото поискаш и колкото поискаш. Но не забравяй, че зачервените от безсънна нощ пред компютъра очи, с които се появяваш на работа в понеделник сутрин, са по-скоро запазена марка на някой симпатичен тийнейджър.

7. Стари вицове, стари истории, стари шеги

Всичко има срок на годност.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here