Шефката

0
640

Шефката

Реклама

Ръководните постове отдавна не са запазена мъжка територия. Все по-често на шефските кресла сядат дами. И когато си имаш шефка, това понякога води до проблеми.

* Властта, мъжете и жените

За някои от нас може да е необичайно да са подчинени на жена. Може би дори малко обидно. И това чувство вече представлява проблем, защото дори шефката ти да е способна, ти вече имаш едно наум, само защото тя е жена.

Не е нужно да казвам, че това не е добро начало на едни работни отношения. За да върви работата, полът не би трябвало да има значение при оценката на качествата на един човек.

* Ако шефката е твърде готина

Друг проблем имат онези от нас, които имат секси шефка и им е трудно да не я възприемат като жена. Това е много опасна територия, защото, както добре знаем, афера на работното място е много лоша идея в 99,99% от случаите. Може би дори 100%, когато връзката е между шеф и подчинен.

В този случай можем само да кажем: „Не!“. Колкото и да е невероятна, тя е твой шеф. Всякакви други отношения между вас могат да доведат до последици, които едва ли си заслужават. След болезнена раздяла например твоето положение в офиса става доста незавидно. Ако пък нещата между вас потръгнат и тя започне да те толерира, колегите ти ще те намразят. Има и много други възможни неприятности.

* А дали да се сприятелиш с шефката?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here