На работа през лятото

0
150

Лято в офиса

Реклама

Лятото не е най-приятното време, в което да работиш. Само че на повечето хора им се налага поне в част от лятото да са в офиса, а не на плажа.

Как да направиш това време по-поносимо?

Планирай ваканцията си

В някакъв момент ще излезеш в отпуск. И за да направиш часовете в офиса по-приятни, използвай обедната си почивка, за да планираш ваканцията си. Избери си къде ще ходиш и какво ще правиш, обмисли какво ще вземеш, как ще пътуваш и т.н. Ако ще ходиш с гадже или с приятели, обади им се в някоя пауза, за да провериш как вървят плановете.

Освежи се

Часовете в офиса ще са по-приятни, ако успееш да пребориш жегата. Пий достатъчно вода, за да избегнеш дехидратацията, и замени второто кафе със студен натурален сок. Друг чудесен начин да се освежиш е в средата на деня дискретно да подновиш дезодоранта и парфюма си. Само внимавай да не сложиш твърде много.

Излизай след работа

Лятото е време, в което можеш да си почиваш и да се забавляваш, даже и ако ходиш на работа. За да се отървеш от усещането, че летните дни си минават, докато ти си затворен в офиса, използвай всяка възможност да излизаш. Виждай се с приятели, ходи на кино или на театър, посвети се на социалния си живот.

Спортувай на открито

Денят ти може да минава в офиса, но сутрините и/или вечерите ти са свободни и можеш да ги използваш, за да се грижиш за себе си. Рано сутрин и късно вечер е достатъчно хладно, за да се посветиш на някакъв спорт на открито – тичане, каране на колело и т.н.

Направи настроението си лятно

ОК, на работа си, само че това не ти пречи да си в лятно настроение. Сложи си летен уолпейпър на компютъра, на път за работа слушай любимите си летни парчета, направи си сам лятно настроение, независимо от това, че ходиш на работа.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here