Мобилното работно място: какво да имаш предвид

0
448

Лаптоп

Реклама

Писна ли ти в офиса? Ако имаш възможност да работиш извън него, добре е да я използваш, защото постоянното висене на едно и също място понякога вреди на работоспособността.

Мобилното работно място е удобно, защото се побира в една чанта. Лаптопът, кабелите и още няколко необходими джаджи са ти достатъчни, за да работиш почти навсякъде. Само не забравяй няколко основни неща:

1. Прибирай си добре кабелите

Най-добре ги навивай така, че да не се усучат – това е особено важно, ако са повече. Внимавай да не извиваш или притискаш захранващия кабел на лаптопа.

2. Организирай чантата си

Ако носиш лаптоп, десетина кабела, външен хард, мишка и още няколко други джаджи, редът в чантата ти става особено важен. Подреди нещата така, че техниката едновременно да е защитена и да е лесна за изваждане. И не носи излишни неща, само това, което ти е наистина необходимо.

3. Свикни да работиш в кафетата

Ако ще работиш извън офиса, ще ти се налага да свършиш някоя задача в кафето. За тази цел трябва да се научиш да изолираш шума и да се концентрираш. И внимавай с течностите – чашата кафе не трябва да стои така, че да има опасност да я разлееш върху лаптопа.

Още…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here