10 начина да те уволнят

0
84

6. Интернет

Реклама

Ако прекарваш голяма част от времето си на работа в разцъкване на разни сайтове, това не говори много добре за професионализма ти. Да не говорим за случаите, в които сайтовете са забранени за лица под 18 години.

Шефката7. Шефката

Ако шефът ти е жена, романтичното/сексуално и т.н. обвързване с нея е абсолютно забранено, ако искаш да запазиш работата си. В началото една такава връзка може да изглежда супер вълнуваща, но в края има голяма вероятност единият от вас да си загуби работата. Обикновено този някой не е шефката.

8. Непроверена информация/резултат и т.н.Каквото и да е естеството на работата ти, непроверените факти, числа и т.н. могат да ти изиграят лоша шега. Ако допускаш грешки при попълване на документи, преписване на информация, сверяване на данни, сметки и т.н., не забравяй да отделяш време за проверка.

9. Трудности при работа в екип

Това е много важно умение за почти всички сфери. Ако не можеш да създадеш между себе си и колегите си отношения на взаимопомощ, солидарност и добра воля, има голяма вероятност да те сменят с някого, който може. Умението да работиш с хората около себе си е изключително важно за успешната кариера.

Работа в екип

10. Обвиняваш всеки друг, освен себе си

Ако сгрешиш, трябва да поемеш вината си. Да се опиташ да я пренебрегнеш или, още по-зле, Уволненда я прехвърлиш на някого е сигурен начин да загубиш доверието на околните. А, както знаеш, веднъж загубеното доверие се връща много трудно, а всяка организация иска да може да разчита на хората, които наема.

И, накрая, ако държиш да си изпросиш уволнение, ето няколко доста по-забавни идеи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here