5 януари 2012

0
698

Ръководство за мъже – Как да си направим ябълков пай.

Реклама

Вземете от хладилника 10 яйца и оставете седемте здрави на масата. Сега изтрийте пода и следващия път бъдете по внимателни. Вземете голяма купа, разбийте в ръба й яйцата и изсипете тяхното съдържимо в купата. Изчистете масата и столовете от жълтъците, бъдете внимателни.
И така, имаме 5 жълтъка в купата. Сега вземете миксер, сложете му накрайниците за бъркане и разбийте жълтъците. Нищо, пробвайте пак да поставите накрайниците.
Сега разбивайте. Измийте си лицето, шията, ръцете и гърба. Махнете жълтъка от ушите.
И така, вече в купата имаме 2 разбити жълтъка, колкото и са ни необходими за пая. Сега облепете стените и прозорците на кухнята с вестници,
покрийте мебелите с някакви стари тъкани.
Време е да добавим брашното. Сипете в чаша 200 грама, изсипете чашата в купата при жълтъците, останалите 800 грама внимателно съберете и върнете в пакета. След като се убедите че стените и прозорците са наистина добре облепени, започнете разбиването на сместа.
Вземете душ.

Вземете 4 големи ябълки и остър нож. Предварително изтичайте до аптеката за йод, пластир и бинт. Време е да пристъпим към чистенето на ябълките. Обработете палеца с йод и го бинтовайте. Нарежете ябълките на кубчета и помнете, че са ни необходими 2 ябълки, така че в процеса на приготвянето може да изядете само половината. Нищо, обработете с йод показалеца и средния пръст и ги бинтовайте. Единствената останала и вече нарязана на ленти ябълка я прибавете в купата. Съберете останалите от земята и ги изхвърлете. Разбърквайте отново с миксера.
Измийте хладилника, защото ако засъхне, се мие трудно. Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио тава и я сложете във фурната. Почакайте час и ако няма видими промени, включете фурната. Като се събудите, не звънете в пожарната, а отворете прозорците и фурната.
След всичко преживяно идете в близката кръчма.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here