Sony IPT-DS1 Party-shot

0
168

Sony Party-shot

Реклама

Ако искаш да си сигурен, че ще имаш парти снимки, на които си разгорещен, развеселен и приятно подпийнал, не разчитай на усета на приятел с фотоапарат, казват от Sony. А си вземи новия IPT-DS1 Party-shot. Няма по-добър начин да имаш снимки, за които после да съжаляваш.

IPT-DS1 Party-shot се върти на 360 градуса, а движението му нагоре и надолу е в рамките на 24 градуса. Автоматично разпознава лица, прави настройки и снима. Без да трябва някой да натиска копчето. Това е нещо като GigaPan Epic в по-малък мащаб.

С обикновени АА батерии IPT-DS1 Party-shot може да снима 11 часа. Съвместим е с моделите фотоапарати DSC-WX1 и DSC-TX1 Cyber-shot® на Sony, които също бяха представени наскоро.

Отрицателна страна – ако носиш такова нещо със себе си и гордо го инсталираш близо до себе си на всяко парти, има вероятност популярността ти сред компанията да спадне. Все пак не всеки обича да вижда свои снимки, на които танцува на масата. Въпреки че от Sony казват колко е ценно да правиш ненагласени, естествени снимки, едва ли всеки е съгласен с този аргумент.

Цената на IPT-DS1 Party-shot е $150, на пазара ще може да се намери през септември.

Sony Party-shot

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here