Изкуството на тройката: разказ от първо лице

0
2632

threesome page2В един момент обаче нещата тръгнаха надолу. Докато връзката ни беше силна, тройките бяха страхотни. След това обаче, по различни причини, нещата между нас станаха малко напрегнати. Не е изненадващо, че в този период поканването на трети човек не минаваше толкова гладко. Може и да беше само в главата ми, но се чувствах леко изоставена по време на секс. За пръв път съжалих, че сме избрали момиче, с което той беше имал връзка, и не можех да спра да си представям какъв е бил техният сексуален живот преди мен.

Реклама

Това беше последната тройка, която правихме.

Следващият ми опит с тройките беше малко по-добър, но отново не продължи дълго. Бях на почивка в Сан Франциско с един мъж, с когото нямахме нищо сериозно, когато той предложи да намеря момиче за тройка. Аз не познавах никого в Сан Франциско, но се пошегувах: “Да, ще пусна въпроса в Twitter.” Все пак какъв е смисълът да имаш голяма мрежа от контакти в социалните мрежи, ако не за да набираш непознати за групов секс?

Туийтът ми гласеше: “Аз съм в Сан Франциско и ми трябва жена, която да е гостуваща звезда в тройката, която организирам за довечера. Кой е навит?”

За моя изненада за няколко часа няколко съвсем прилични момичета ми бяха изпратили снимките си. И се кълна, че това е самата истина – същата вечер една 22-годишна разкрепостена мацка се появи в хотела ни и ни изчука.

Както можете да се сетите, това накара пича да смята, че аз съм някакво вълшебно същество, което може да върши чудеса. Което беше едновременно хубаво и лошо. Хубаво, защото вечерта беше забавна, а лошо, защото след това той смяташе, че това са неща, които мога да правя постоянно. И тъй като исках да го впечатля, аз наистина се превърнах в това момиче – свалях хора, които едва познавах, със съобщения от сорта на: “Хей! Трябва да се видим отново тия дни! Или, всъщност, искаш ли да правиш тройка с мен?” И след около пет часа получавах отговор: “Хахах, благодаря, че попита, но съм супер заета на работа, трябва да бягам.” Нищо, че тя работи в бар.

Като се имат предвид засечките, с които се сблъсках, ми стана интересно каква е стратегията за тройки на една двойка, която успява да поддържа динамиката по положителен начин.

Моите приятели Мишел и Матю, двойка музиканти от Бруклин, са едни от най-големите специалисти по тройки, които познавам. Заедно са от две години и половина, а първата си тройка правиха шест месеца след като започнаха връзката си, след като Мишел, която е би, го предложи. Противно на онова, което ще си помислят някои хора, те нямат отворена връзка, т.е., не правят секс с други хора поотделно. По-скоро, както Матю казва, имат “прогресивна връзка”.

Първата им тройка беше с тяхна позната…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here