Страхотният секс започва от сутринта

0
2217

СутринтаКак да накараш приятелката си да очаква страстната ви вечер цял ден? Ако усвоиш това умение, можеш да си сигурен, че вечерта ще бъде много по-гореща, отколкото обикновено.

Реклама

Рано сутринта

Науката казва, че женското тяло е повече готово за секс преди обяд, отколкото следобед. Съвременният начин на живот обаче кара жените да мислят за съвсем други неща сутрин (освен ако не работят вечер) – за работата, за пътя дотам, за предстоящите задачи и т.н. Затова идеята да я примамиш в леглото сутринта не винаги е добра. Но това не значи, че не можеш да започнеш работа по вечерта.

Отделете поне пет минути, за да изпиете заедно глътка кафе и да послушате радио или телевизия. Това създава усещане за близост, което е много важно за нея. След това я накарай да си мисли цял ден за теб, като й кажеш колко секси изглежда в дрехите, които е облякла. Кажи й, че нямаш търпение да се видите вечерта и да ги свалиш от нея. Не забравяй и задължителната целувка за довиждане и я направи една идея по-страстна от обикновено.

ТепефонътПрез деня

Обади й се, ако знаеш, че може да говори, например в обедната почивка. Ако не, пиши й sms.

Много е важно, особено ако денят й е напрегнат, да й пишеш нещо, което ще я успокои. Отклони се за малко от сексуалните намеци и й пиши нещо по-романтично, нещо, което да я накара да се отпусне и да мисли за времето, което ще прекарате заедно, като за почивка. Колкото по-спокойна е, толкова по-добър ще е сексът.

Следобеда

Когато най-после работният ден свърши и се видите, прегърни я силно и продължително. Само 20 секунди прегръдка са необходими, за да започне освобождаването на окситоцин в тялото – хормонът на гушкането, който помага за намаляване на стреса.

Вечерта…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here