Енциклопедия на секс играчките – 1

0
140

Реклама на вибратор

Реклама

Вибраторът – забранен

В Индия притежанието на вибратор е забранено, макар точно това да е страната, където се е появила „Кама Сутра” (в която също се споменават секс играчки).

Въпреки това обаче вибратори се внасят контрабандно, най-често от Китай, и могат да се купят в магазини за дрехи, за електрически уреди и т.н. Вероятно се продават под тезгяха. Друг често използван начин да се заобикаля забраната е чрез онлайн покупка.

Не само вибратори, но и всякакви секс играчки са забранени за продажба в американския щат Алабама. Подобни забрани има и в други южни и централни американски щати.

Видове

Човешката изобретателност е безгранична, когато става дума за секс, така че е трудно да се каже колко точно видове вибратори съществуват. Основните видове са няколко, но на тях ще се спрем поотделно по-нататък.

Най-популярната секс играчка

Въпреки че едва ли са правени специални проучвания по въпроса, вибраторът несъмнено е най-разпространената секс играчка.

В проценти

В САЩ 53% от жените са използвали вибратор (според проучване на университета в Индиана). Според същото проучване женените жени по-често използват вибратори от неженените – 50% от женените жени в проучването използвали вибратор срещу 29% от неженените.

Сексът и технологичното развитие

Електрическият вибратор се е появил преди електрическата прахосмукачка и преди електрическата ютия. Всъщност, при патентоването на електрическата му версия през 1902 г., вибраторът става петият уред, който се е възползвал от електричеството след шевната машина, вентилатора, чайника и тостера.

Следва продължение.

Енциклопедия на секс играчките – част 2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here