Секс на обществено място

0
493

Двойка на плажа

Реклама

Със затоплянето на времето дейностите на открито стават все по-привлекателни. А, откъдето и да го погледнеш, сексът си е дейност. Което значи, че можем да я вършим на открито, стига да сме достатъчно дискретни. Ето три идеи за места и начини за секс на обществено място:

На плажа: одеяло

На обществено място като плаж или парк най-добре е да имате подръка одеяло или хавлия. Като се завиете, ще имате достатъчно спокойствие и усамотение, за да вършите каквото си решите. Е, пак не е добре да го правите на оживен плаж, както и не е добре да издавате характерните за въпросната дейност звуци.

Още по-добре от одеяло или хавлия е спален чувал, защото от него няма опасност да изскочи нещо голо.

В гората: на дърво

Е, няма да се катерите на него. Намерете дърво с достатъчно гладка кора и обърни приятелката си с лице към него. Накарай я да го прегърне, а ти се приближи зад нея, притисни я към дървото и влезте в ролите на пещерните си прадеди, които са нямали двойна спалня.

В тъмна задна уличка

Изведи я някоя вечер, като й кажеш, че отивате до магазина или просто на разходка. Намери тиха задна уличка, притисни я до стената на някоя къща, в която хората мирно и тихо си гледат новините, и я накарай да обгърне кръста ти с крака. Нататък оставяме нещата на твоето въображение.

 

Бъдете дискретни

Сексът на обществено място е достатъчна тръпка сам по себе си. Не е нужно да увеличавате адреналина, като го правите пред хора. Напротив, изберете си достатъчно отдалечено място, за да можете все пак да се отпуснете и да свършите нещо без публика.

С две думи, отбележете подобаващо края на студената зима, която ви беше принудила да си стоите по къщите, но и бъдете внимателни и дискретни, ако не искате после съседите да ви гледат особено.

снимка: mallorysimon, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here