Вкусът на семенната течност

0
196

Приятелите на сладкия вкус

Реклама

1.Вода – достатъчното количество вода на ден (1-2 литра) помага за изчистването на организма от токсини.

Плодове2.Плодове – с тях е най-лесно да се „подсладиш”. Сред най-добрите идеи са диня, ябълки, грозде, сливи, боровинки, киви, папая, манго, ананас. Всички те са много богати на естествени захари и тушират горчивия вкус на семенната течност.

3.Зеленчуците също са в тази графа, без споменатите по-горе.

4.Качествените протеини също помагат – пилешко и пуешко месо.

5.Магданозът и целината са богати на хлорофил, затова са в тази графа.

Канела6.Лимони, канела, мента и кардамон – за тях се предполага, че подслаждат вкуса.

Рибата е по-особен случай, защото при нея индивидуалните разлики сякаш са още по-силни. Затова не може да се каже дали е добра или не за вкуса, трябва да се пробва влиянието й. При всички случаи рибата не трябва да се премахва от диетата с лека ръка, защото тя е едно от нещата, без които не може здравословното хранене.

НЕ купувай разни продукти, които уж правят вкуса на семенната течност по-добър. Няма никакви данни, че те вършат някаква работа. Много по-добър ще е ефектът от един здравословен начин на живот и по-точно, балансирано хранене. Също и от наблягането на естествени храни, чисти от консерванти, доколкото е възможно това.

Има много теории и много предположения по въпроса със семенната течност и с храните, които й влияят. Според някои например единственият сигурен метод е този на пробата и грешката, защото както вкуса на всеки е различен, така и предпочитанията на жените са различни.

Силна неприятна миризма и лош вкус

Ако имаш такъв проблем, който не се повлиява от нищо, той не е само козметичен. Както знаеш, ако се грижиш добре за интимните си части (и като хигиена, и като хранене и начин на живот), те не би трябвало да са в лошо състояние. Ако обаче това е така и ако няма видима причина за нещо като лоша миризма например, тогава може би проблемът е здравословен и става дума за някаква инфекция. В такъв случай се консултирай с лекар.

Накрая, изводът е ясен – цялостният начин на живот е от значение. Колкото повече се грижиш за себе си и внимаваш какво слагаш в устата си, толкова по-добре.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here