Твоите пръсти и нейното удоволствие

0
2381

Хей, ръчичики!Харесва ли ти да изследваш с пръстите си женското тяло (и особено някои части от него)? А знаеш ли как да я задоволиш с помощта на ръцете си? Чети нататък и нашето on-line списание за мъже ще ти каже всичко, което би искал да знаеш за това какво иска женската вагина от мъжките пръсти.

Реклама

Първото нещо е чистотата!

Може би най-важният съвет в случая е: ръцете трябва да са чисти, а ноктите – изрязани. Ако това не е така, тя едва ли изобщо ще стигне с теб чак до леглото! Нечистоплътността е не само неприятна, тя може да доведе и до инфекции. Така че помни: чисти ръце и подрязани нокти – това е твоят първи билет към нейното най-интимно място.

Пръстите ти и нейният клитор

Двама в леглото Дразни я с пръсти. Използвай средния си пръст, за да потъркаш нежно клитора й. Когато тя започне леко да се навлажнява отдолу, може да започнеш да притискаш по-силно с пръста си. Обикновено жените предпочитат кръговите движения.

Докато действаш по този начин, следи реакциите й и движенията на тялото й, за да разбереш дали това, което правиш, й харесва. И внимание: ако на нея й е хубаво, когато търкаш клитора й с един пръст, само си представи колко ще й хареса, ако използваш два!

Когато превключиш на втора (т.е. на два пръста), можеш да станеш по-агресивен в движенията си, защото тя вече иска още… и още… В зависимост от реакциите можеш да избираш – да станеш още по-настъпателен или да продължиш нежно.

Изненада!
Дартс Защо пръстите понякога са по-добри от пениса? Ами защото могат по-лесно да маневрират, да сменят мястото и вида на движението. Освен това с пръсти винаги можеш да намериш G-точката, докато при пениса… е, ами това е като да играеш дартс – я уцелиш, я не.

Когато пъхнеш пръстите си в нея, не се притеснявай да я изследваш отвътре. И отново, за кой ли път – следи как тя реагира и по това реши докосването на коя част й харесва много и на коя – не толкова.

Тъй като тя неизбежно вече е влажна, забързай движенията. Движи пръста си напред-назад в нея с постоянна скорост, като сменяш стимулирането на клитора с това на вагината. А ако искаш направо да я подлудиш…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here