Компютърни игри за двама

0
71

Syberia 2Толкова ми хареса, загадките така ме увлякоха, а графиката беше така красива, че не оставих приятеля си намира, докато не ми намери и първата част, след което само можех да съжалявам, че няма трета… Аз, която доскоро получавах обрив при споменаването на “компютърна игра”, сега намирах това за истинско забавление!

Реклама

Ако все пак тя се дърпа много и не иска дори да пробва, как да я убедиш? Първо, колективните събирания с приятели, където “ще играем всички заедно”, едва ли ще свършат работа. По-добре да сте си само двамата, заедно с, както казах, някоя наистина красива игра със загадки и разни работи за намиране. Кажи й, че е наистина интересно и че ако не иска да играе, поне нека види за какво става дума. След това пускаш играта и… ако си направил добър избор и ако приятелката ти е склонна да погледа малко, най-вероятно ще успееш.

Ако и по този начин Syberiaнямаш успех, има и друг, но той е за мноого крайни случаи. Значи, намираш достатъчно здраво въже, поставяш приятелката си на стола пред компютъра и я връзваш. Но трябва да е здраво, иначе може да избяга! След това подпираш клепачите й с две кибритени клечки, за да не може да си затвори очите и да пропусне интересната част. И пускаш играта! Няма как да не й хареса, няма и как да спре да гледа. Гениално, нали?

И така, ако искаш да увлечеш приятелката си да играе с теб, пробвай някое от нашите предложения, за предпочитане е да не е последното. Все пак не прекалявай, възможно е да има момичета, които просто нищо не може да накара да седнат да играят игри. Не се вкисвай и я заведи на кино!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here