Любов и секс: какво мисли една жена на 98

0
3771

Cotton Club

Реклама

Защо умира любовта?

Ще ти кажа защо. Единият се отдръпва. Трябва да имате много общи неща, за да останете заедно. Ако той иска да отиде на танци, а ти не искаш, това не е проблем, ако е отвреме навреме. Но не го прави всяка вечер, защото можеш да си сигурна, че той ще си намери някоя друга, с която да танцува. Дори и да става дума за пиене. Някои мъже обичат да отидат на бар и да пият няколко питиета. И срещат жени в бара. И преди да се усетиш, са хлътнали поне малко. Така стават нещата. Трябва да правите неща заедно.

Колко важни са компромисите?

Много. Трябва да дадеш всичко от себе си, за да направиш другия човек щастлив. Но трябва и двамата да искате да давате всичко от себе си. Иначе не е добре. Една жена, ако мъжът й играе голф, трябва да се научи и тя да играе. Иначе той постоянно ще е на игрището за голф.

А ако жената обича да играе бридж…

Той трябва също да се научи. Напълно си права. Това е част от това да живеете заедно – да се учите един друг на разни неща.

Според статистиките все повече жени искат развод в днешно време. Това е много по-различно от твоето време.

Да, днешният свят е напълно различен, защото жените са успешни. Много жени са по-успешни от съпрузите си. И това не винаги е добро за брака. Чудесно е за жените, разбира се, но ако те са по-успешни от мъжете си, това може да е лошо, защото тогава мъжът изгубва себеуважението си. И тогава той става слаб, а това не е добре. Това е моето мнение. Може и да греша. Доста пъти съм грешила в живота си.

Мислиш ли, че днешните мъже приличат на жени?

Да, така мисля. Мисля, че мъжете се интересуват много повече от начина, по който изглеждат. Много повече. Мисля, че се обличат по по-различен начин, отколкото преди. Ходят на фитнес. Сега жените трябва да ги догонват!

Би ли искала да си млада жена в днешния свят?

О, да. Защото смятам, че мога да издържа на темпото на всеки мъж. Не се надувам, не ме разбирай погрешно. Но аз разбирам мъжете. Наистина. Моят баща винаги ми казваше: “Ако бях женен за жена като теб, щях да притежавам целия свят.” Така ми казваше. Аз му бях любимката и го знаех. Можех да имам всичко, което поискам. Не казвам това на братята и сестрите си, защото не искам да нараня чувствата им.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here