Какво мислят жените за мъжкото окосмяване

0
1374

Фалшиви мустаци
снимка: bovinity, Flickr

Реклама

От главата до петите – как гледат жените на мъжките косми?

Да, вкусовете на различните жени са различни. И все пак, що се отнася до мъжкото окосмяване, има някои общи неща, които биха отблъснали повечето жени още в началото. Други пък зависят от твоя личен вкус и предпочитания.

От главата до петите – как гледат жените на мъжките косми?

Лицето: зависи от мъжа

Ако попиташ 10 жени дали предпочитат мъже с брада, гладко избръснати или някъде по средата, вероятно ще събереш между 15 и 19 различни отговора. Това е все едно да аз да те питам дали предпочиташ блондинки, брюнетки или червенокоси.

Причината за многото различни мнения е съвсем проста: що се отнася до окосмяването по лицето, нещата много зависят от конкретния мъж. На различните мъже им отива различен имидж, затова най-добре се придържай към собствения си вкус. И поддържай добрия вид на лицето си, независимо от избора ти.

Все пак има нещо, за което трябва да внимаваш и това са наболите косми – за някои жени боцкането може да бъде проблем при първите ви близки контакти. Друго нещо, което е общо взето универсално, е поддържането на бакенбардите – независимо от личния ти стил, най-добре е да не ги оставяш да напомнят на горски храсталак.

Носът и ушите: космите там са неприемливи

Тук личните предпочитания нямат никакво значение – косми, стърчащи от носа или ушите на един мъж, чисто и просто са непривлекателни. Те показват липса на грижа за себе си и извикват асоциации с възрастни мъже. За да е съвсем ясно – мъж с косми в носа и ушите е като жена с космати крака.

Гърдите, гърбът, раменете…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here