Тя харесва ли ме?

0
893

Дали тя ме харесва?

Реклама

Според голяма част от мъжете жените са същества, за които много трудно може да се каже какво им се върти в главата. И това си е така. Когато си харесаш някое момиче, вероятно малко или много изпадаш в ситуацията „Дали тя ме харесва?” и „Как да разбера?” След няколкодневно чудене най-после установяваш, че няма начин да се вмъкнеш в мислите й и да намериш отговор на този така важен въпрос. Наистина ли няма?

Има, и още как. Колкото и да сме по-сдържани, ние жените всъщност даваме хиляди знаци, чиято цел е да покажат на мъжа, че го харесваме. В крайна сметка, и ние, не по-малко от вас, бихме искали нещата да тръгнат, така че се стараем – съзнателно или не – да ти покажем, че точно по ТЕБ сме си паднали.

Как го правим? Ако си отговориш на този въпрос, общуването с НЕЯ ще стане много по-леко и съвсем скоро ще ти се струва, че си бил глупав да не видиш всичките й сигнали. Какви са те?
Най-различни.

Забавляваш ли я?

Забавляваш ли я?
В много филми се изтъква един такъв признак – ако тя се смее високо и радостно на твоите шеги и вицове, значи има нещо. Жените знаят колко е важно мъжкото самочувствие и подсъзнателно го подхранват, смеейки се на шегите на мъжа, когото харесват. Така те му показват, че е забавен и че им е весело с него. Затова, ако лесно я разсмиваш, без значение дали в компания или насаме, значи има голям шанс тя да има слабост към теб. Е, все пак не си прави експерименти с тъпи шеги, само за да видиш дали тя ще реагира.

Търси ли контакт с теб?
Когато една жена хареса един мъж, тя обикновено се старае да му го покаже, като за тази цел се стреми към колкото е възможно повече контакти с него. В зависимост от това къде контактувате, методите й ще са различни. Има обаче някои неща, които важат в общия случай…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here