Жените и мастурбацията

0
1675

Под душаВече гледаш ли на душа с други очи? Много жени обичат слушалките, защото струята доста лесно се насочва… точно там, където на тях им се иска. На тях им харесва водата да “удря” клитора им и това доста ги възбужда. Често жените го правят и във ваната.

Реклама

За или против?

Ако не става въпрос за обсебване, мастурбацията е нещо здравословно за жените, тъй като им помага да разберат кое им харесва в секса и кои са местата, които мъжът до тях трябва да докосне, за да ги възбуди.

Освен това, факт е, че повечето жени, които мастурбират, се чувстват по-комфортно в телата си и по-лесно дават на партньорите си да разберат кое е това, което им харесва най-много. Не става дума за замяна на мъж с вибратор или нещо такова. Ако разбереш, че твоето момиче го прави, нито трябва да я осъждаш, нито да се чувстваш несигурен по този повод.

Нещо повече – използвай го. Всички знаем, че на мъжете им харесва да гледат как жената се докосва. Затова можеш да я помолиш да го направи пред теб по време на любовната игра. Не е задължително да стига докрай, само мъничко. Не всяка жена ще се съгласи – някои смятат, че мастурбацията е нещо твърде лично. Но пък може и да го направи и това да те научи на едно-друго за това как да я докосваш.

А ако не го прави?

Използвай следващия път, когато сте двамата между чаршафите и вместо да използваш своите пръсти, за да галиш и притискаш клитора й, вземи нейните. Сам ще прецениш дали й харесва.

А можеш и просто да сложиш ръката си на клитора или вагината й и да й кажеш да я използва, за да си достави сама удоволствие. Това е доста оригинално и тя би трябвало да го оцени. А и ти ще научиш какво й харесва.

Би могъл и да предложиш да изиграете една игра: застанете един срещу друг, на около метър разстояние, и се докосвайте. Губи този, който първи загуби контрол и се нахвърли върху другия. Както се сещаш, най-вероятно загубилият ще си ти.
Жени и мъже…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here