10 неща, с които мъжете дразнят жените

0
444

Попитахме жените кои са онези малки ежедневни неща (а понякога и не много малки), с които ние ги ядосваме. И ето какво отговориха те:

Реклама

1. Любовта към спорта

Английската висша лига

Тя е нещо чудесно. Но понякога ти не я проявяваш по най-добрия начин. Вместо цял уикенд да гледаш английското първенство, можеш да обуеш ролерите и да ми правиш компания в парка – това вече е здравословна любов към спорта! А онова с дистанционното си е чиста проба кибичене пред телевизора, при което единственото действие, наподобяващо спорт, е разходката до кухнята за чипс и бира.

2. Вечното дете, живеещо в теб

Винаги ни обвиняваш, че ние сме децата във връзката, понеже колекционираме плюшени играчки и обожаваме да получаваме хубави подаръци. Но ти си не по-малко дете, просто играчките ти са по-различни – кола, компютър, телефон, разни други техники и забавления за пораснали момчета.

3. Направи си сам

Поправи си колата!На теб не ти трябват никакви майстори. Ти можеш всичко – от боядисване до окабеляване. Но, изненада – според мен няма нищо лошо и други хора да пипат по апартамента, колата, компютъра… – все пак това им е работата! Не е унизително да помолиш някого за помощ (приятелите не се броят) и да му платиш за това. Така че следващия път, когато нещо се развали, не го разглобявай на съставните му части, за да видиш кое е глупавото болтче, което се е разхлабило, а се обади на специалист – ще стане по-бързо и по лесно!

4. „Нищо ми няма, ще се оправя!”

Мъжете са много по-страхливи от жените по отношение на лекари и болести. Но имай предвид, че все още не е измислено универсално лекарство за всички болести (май ти разбих илюзиите за аспирина…), затова не е зле да се грижиш за себе си. А и колкото по-късно отидеш на зъболекар, толкова повече ще боли, повярвай.

5. Филми… от онези

Според порнофилмите жената е винаги и навсякъде готова, секси, без нужда от любовна игра, а медицинските сестри и секретарките са най-перверзните жени на света…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here