Еротичен разказ – 1

0
4875

Той разбра. За това не му беше нужно специално образование. И също се усмихна. Погледът му се плъзна по шията и гърдите й. Блузата й беше с доста голямо деколте и той можеше спокойно да види улея между гърдите й. Това го зашемети за момент, той забрави за пътя, зазяпан в нея. Веднага се обърна пак напред и като се увери, че всичко е наред на пътя, пак се загледа в нея.

Реклама

Тя усети, че погледът му продължи надолу по тялото й, и се облегна назад. Протегна ръце над главата си, от което гърдите й щръкнаха нагоре. Късата й пола се беше набрала нагоре й стройните й кръстосани крака се показваха целите, обути в дълги черни чорапи с жартиери. Тя спусна ръцете си надолу и започна бавно да гали краката си, като не откъсваше поглед от неговия. Усети, че той настръхна. И че беше възбуден.

Тогава разтвори краката си с внезапно движение, от което той едва не изпусна волана. Наложи се да погледне пак към пътя, но отново само за миг, защото вече не мислеше за нищо друго, освен за краката й, които тя беше разкрачила под носа му и между които умираше да се напъха.

Тя ги отвори още повече и започна да ги гали от вътрешната страна. Погледна панталона му и настръхна, когато видя огромната издутина отпред. Протегна едната си ръка и го погали. Той изпъшка. Тя задвижи леко ръката си по дължината на пениса му през панталона и усети, че той вече съвсем беше забравил за волана и пътя. Затова се наведе над него и прошепна на ухото му: – Мисля че трябва спешно да отбиеш…

Той вече търсеше отбивката с поглед, но не можеше да спре да я гледа. Тя пъхна ръцете си под полата си, откривайки бикините си. Той щеше да полудее при тази гледка, но това, което последва, беше прекалено. Тя бързо изхлузи малката си черна прашка с дантели и я захвърли. Отбивката беше на десетина метра, той рязко намали, стигна до нея и спря. И преди да успее да се нахвърли отгоре й, тя го изпревари.

С едно движение разкопча панталона му и освободи нажежения му член. Той запретна полата й и сграбчи бузите на дупето й, притискайки я към себе си.

– Малка кучка! Искам да те изчукам веднага…

– Ами давай… – гласът й беше прегракнал.

Тя притисна котето си към него и той изпъшка. Забила нокти в рамената му, тя леко се навдигна и веднага седна отново, вкарвайки си пениса му дълбоко само с едно движение. Той изохка, на върха на насладата, а тя започна бързо да се движи отгоре. Поемаше го целия, после го изкарваше наполовина, само за да го вкара пак, сякаш още по-дълбоко.Той притискаше задника й към себе си, обезумял и нетърпелив да се изпразни във влажната й вагина.

Всичко стана много бързо. Сякаш за миг и двамата ускориха ритъма, тя застена силно, той по-глухо, заровил главата си в деколтето й, и с няколко последни тласъка пенисът му я разкъса, тя изкрещя силно и усети как той изригна и топлата течност я заля отвътре. След секунда тя също свърши, стискайки бедра около него…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here